Täcker hemförsäkringen ditt behov?

Via vårt samarbete med insuroguide.se kan vi erbjuda dig som boende, i en Bostadsrättsförening som förvaltas av oss, en tjänst där du kan jämföra hemförsäkringar från olika försäkringsbolag.

Här kan du se vilken försäkring som passar just dina behov. En snabb och enkel guide till rätt försäkring, som visar innehållet så du vet vad du köper.

Försäkringar kan vara svåra att förstå. Ett misstag som många därför gör är att inte jämföra innehållet när de köper en försäkring. Populära prisjämförelser visar vad du betalar, men inte vad du får. Då vet du inte om försäkringen du just köpt täcker dina behov.

På Insuroguide.se är försäkringsvillkoren analyserade och du kan se vilken försäkring som täcker dina behov bäst. Med rätt försäkring slipper du obehagliga överraskningar.

Jämför på insuroguide.se
Börja med att välja hemförsäkring med eller utan bostadsrättstillägg.

Bostadsrättstillägg är ett tillägg i hemförsäkringen som täcker ditt ansvar som bostadsrättshavare för ytskikt, såsom väggar, tak, golv och fast inredning. Många bostadsrättsföreningar har tecknat detta kollektivt för alla sina medlemmar. Då ingår tillägget i din månadsavgift.

Vill ni som styrelse passa på att se över er fastighetsförsäkring läs mer här.

Till alla nyheter