Förmånligt erbjudande från Simpleko och Com Hem

Livet blir allt mer digitalt – från att se på tv, arbete hemifrån och spel till fastighetens låssystem och kontroll av andra fastighetssystem. Det ställer nya krav på såväl uppkoppling som digitala tjänster.

Vi på Simpleko jobbar ständigt för att skapa ett mervärde för våra kunder och för att följa med i den digitala utvecklingen. I samarbete med Com Hem kan vi nu erbjuda er, ett extra förmånligt avtal inom TV, Telefoni och bredband för hela föreningen.

I avtalet med Com Hem får alla boende ett baspaket som passar de flesta. För den som vill ha ännu snabbare bredband och välja fler kanaler går det enkelt att göra det i Com Hems stora utbud.

Detta ingår i gruppanlutningen:

  • Bredband 100 Mbit/s
  • Telefoni BAS
  • Start TV eller Digital TV BAS, på comhem.se ser du vilka kanaler som ingår

Vad behöver ni som förening göra för att kunna ta del utav erbjudandet gruppanslutning med Com Hem:

  1. Kalla till stämma för att besluta om att ge styrelsen i uppdrag att teckna avtal för gruppanslutning.
  2. Teckna avtal med Com Hem.
  3. Meddela kundansvarig debiteringar av avgiften på avin. Om ni tecknar erbjudandet gruppanslutning så betalar de boende för tjänsten på sin månadsavi och föreningen får en faktura för gruppanslutningen. 
  4. Informera medlemmarna genom att dela ut informationsmaterial från Com Hem. Varje boende surfar in på comhem.se/gruppavtal eller ringer Com Hems kundservice för gruppavtal på telefon 0775-17 17 20 och avropar den aktuella tjänsten.
  5. Com Hem skickar ut router för bredband och TV-box och tjänsten börjar fungera på överenskommet datum.

    Portalen kan du som är kund hos oss logga in och läsa mer om vad erbjudandet från Com Hem innebär.

Denna sida stödjer inte webbläsaren Internet Explorer. För bästa upplevelse rekommenderar vi att du byter till en annan webbläsare t ex Chrome eller Firefox.