Ekonomiassistent till Redovisningsgruppen

Vi söker nu en ekonomiassistent till Redovisningsgruppen.

Arbetsuppgifter

Du kommer att jobba med redovisning och ingå i ett team på 15 personer som hanterar leverantörs- och lånereskontran, kontoavstämningar, löner och arvoden, kontakt med kunder, leverantörer, banker med mera. Du förväntas kunna arbeta självständigt då du kommer arbeta med eget kundansvar och vara kontaktperson för bostadsrättsföreningars styrelser. Dock arbetar vi ofta i grupp som ett lag och vi hjälps åt med arbetsuppgifterna. Engagemang, initiativtagande, samverkan och delaktighet är egenskaperna som värderas högt för att gruppen ska trivas och känna arbetsglädje på jobbet.

Du har goda möjligheter att vara med och påverka verksamheten. Vi jobbar alltid proaktivt och nära kunderna. Alla i gruppen förväntas vara delaktiga i den ständiga utvecklingen av våra processer, rutiner och systemstöd.

Kvalifikationer

Du har en god förståelse för bokföring och vill utvecklas. Du kan formulera dig väl både muntligt och skriftligt och kan anpassa ditt språk efter situation och mottagare. Du har lätt för att kommunicera och samarbeta med såväl kunder som arbetskamrater. Det är viktigt att du är en lagspelare som trivs med att jobba i grupp, samt ser möjligheter istället för hinder. Du är en strukturerad administratör som är noggrann och trivs i ett högt tempo. Personligheten väger tungt.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att jobba med redovisning, är trygg användare av Office-paketet och har erfarenhet av arbete i olika IT-system då vårt arbete i huvudsak är digitaliserat. Du kan stå upp för våra hörnstenar Förtroende, Samarbete, Engagemang och Ansvarstagande.

Välkommen med din ansökan snarast, dock senast fredagen den 30 september 2022, till jobb@simpleko.se. Vi tillämpar provanställning. Vänta inte med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Ivo Nazlic, gruppchef Redovisning, på ivo.nazlic@simpleko.se eller 018 - 66 01 68. 

Läs mer Om oss

Denna sida stödjer inte webbläsaren Internet Explorer. För bästa upplevelse rekommenderar vi att du byter till en annan webbläsare t ex Chrome eller Firefox.