Ekonomiassistent till Redovisningsgruppen i Östersund - Vikariat

Vi söker en Ekonomiassistent till Redovisningsgruppen i Östersund.

Arbetsuppgifter

Du kommer att jobba med redovisning och ingå i ett team på 15 personer som hanterar leverantörs- och lånereskontran, kontoavstämningar, löner och arvoden, kontakt med kunder, leverantörer, banker med mera. Du förväntas kunna arbeta självständigt då du kommer arbeta med eget kundansvar och vara kontaktperson för bostadsrättsföreningars styrelser. Vi arbetar ofta i grupp som ett lag och vi hjälps åt med arbetsuppgifterna.

Du har goda möjligheter att vara med och påverka verksamheten och vi förväntar oss att du kommer med förslag till förbättringar och utvecklingar. Vi jobbar alltid proaktivt och nära kunderna. Alla i gruppen förväntas vara delaktiga i den ständiga utvecklingen av våra processer, rutiner och systemstöd.

 

Kvalifikationer

Du har en god förståelse för bokföring och vill utvecklas. Du kan formulera dig väl både muntligt och skriftligt och kan anpassa ditt språk efter situation och mottagare. Du har lätt för att kommunicera och samarbeta med såväl kunder som arbetskamrater. Det är viktigt att du är en lagspelare som trivs med att jobba i grupp, samt ser möjligheter i stället för hinder. Du är en strukturerad administratör som är noggrann och trivs i ett högt tempo. Personligheten väger tungt.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att jobba med redovisning, är trygg användare av Office-paketet och har erfarenhet av arbete i olika IT-system. Vårt arbete i huvudsak är digitaliserat, vilket innebär att vi tillämpar digitala möten och presentationer genom Microsoft Teams, både internt och externt.

Du kan stå upp för våra hörnstenar Förtroende, Samarbete, Engagemang och Ansvarstagande.

 

Arbetstider

Vardagar kl. 8-17 med möjlighet till flex, och sommartid 15 juni – 15 september 8 - 16. Vi tillämpar flexibelt arbetsliv, där det finns möjlighet att arbeta hemifrån upp till 50% av arbetstiden efter överenskommelse.

 

Tjänst

Heltid, drygt ett års vikariat med start snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan snarast, dock senast fredagen den 17 mars 2023, till jobb@simpleko.se. Vänta inte med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.​​​​​​​

För frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Ivo Nazlic.

 

Läs mer Om oss

Denna sida stödjer inte webbläsaren Internet Explorer. För bästa upplevelse rekommenderar vi att du byter till en annan webbläsare t ex Chrome eller Firefox.