Inkassohandläggare

Vi söker en inkassohandläggare till vårt kontor i Uppsala, där du tillsammans med övriga inkassohandläggare och bolagsjuristen handlägger våra kunders utestående fordringar. Vi är specialiserade på ekonomisk förvaltning av fastighetskunder runt om i Sverige och det är framförallt denna typ av kundfordringar du kommer att arbeta med.

Arbetsuppgifter

Som inkassohandläggare ingår du i en mindre grupp som arbetar självständigt med kvalificerade arbetsuppgifter. Förutom sedvanlig inkassohandläggning levererar vi fastighetsinkasso innefattande avhysningar, tvångsförsäljningar och visst juridiskt arbete. Till vår kund inom transportsektorn är vi även behjälpliga i domstolsprocesser. Arbetet är omväxlande och innebär många olika typer av kontaktytor såsom gäldenärer, ekonomer, myndigheter, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar etc. Vi har också ett nära samarbete med jurister och advokater.

Arbetet i gruppen är självständigt och du ingår i en grupp av handläggare med gedigen kunskap, erfarenhet och stort förtroende för varandra. Ärlighet, engagemang och närvaro speglar gruppen som värderar högt att trivas och ha kul på jobbet.

Du har goda möjligheter att vara med och påverka verksamheten. Vi jobbar alltid proaktivt och nära kunden. Alla i gruppen är delaktiga i den ständiga utvecklingen av våra processer, rutiner och systemstöd.

Arbetstider

Vardagar kl 8-17 med möjlighet till flextid.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är inkassohandläggare och har goda kunskaper inom inkasso samt grundläggande juridisk kompetens. Om du är certifierad så är detta meriterande.

Du trivs med att jobba självständigt såväl som i grupp. Du är en lagspelare som tycker om att ha kul, är inte rädd för att tycka till och är minst lika bra på att lyssna. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och i skrift både på svenska och engelska samt kan anpassa ditt språk efter mottagaren.

Affärsmässighet är en självklarhet och genomsyrar allt du gör. Du är prestigelös och inte rädd för att hugga i. Du kan stå upp för våra kärnvärden långsiktighet, trygghet, samverkan och nytänkande.

Tjänsten är på heltid och tillträde sker enligt överenskommelse. Vi välkomnar din ansökan löpande, dock senast 28 februari 2021, till jobb@simpleko.se Dröj inte med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Anders Ringvall, bolagsjurist, telefon 018-18 41 42 eller e-post anders.ringvall@simpleko.se

Läa mer om oss

Denna sida stödjer inte webbläsaren Internet Explorer. För bästa upplevelse rekommenderar vi att du byter till en annan webbläsare t ex Chrome eller Firefox.