Kundtjänsthandläggare

Vi söker nu en kundtjänsthandläggare till ett av våra kunduppdrag inom transportsektorn, där vi levererar kundservice. Tjänsten är ett föräldravikariat.

Arbetsuppgifter

Du kommer att jobba med kundservice och ingå i en mindre grupp som hanterar telefonsamtal och mail på svenska och engelska. Verksamheten bedrivs på uppdrag av vår kund inom transportsektorn. Merparten av de som kontaktar oss har fått en tilläggsavgift i samband med en resa och har frågor om sitt ärende eller vill bestrida sin faktura. Gruppen är en del av vår inkassoavdelning.

Arbetet i gruppen är självständigt och du ingår i en grupp av handläggare med gedigen kunskap, erfarenhet och stort förtroende för varandra. Ärlighet, engagemang och närvaro speglar gruppen som värderar högt att trivas och ha kul på jobbet.

Du har goda möjligheter att vara med och påverka verksamheten. Vi jobbar alltid proaktivt och nära kunden. Alla i gruppen är delaktiga i den ständiga utvecklingen av våra processer, rutiner och systemstöd.

Arbetstider

Vardagar kl 8-17 med möjlighet till flextid.

Kvalifikationer

Du trivs med kundkontakt per telefon och e-post och kan hantera alla typer av samtal och e-postdialoger på svenska och engelska. Du har en god förmåga att ge service även åt de kunder som vill uttrycka ett missnöje. Du kan formulera dig väl både muntligt och skriftligt och kan anpassa ditt språk efter situation och mottagare. Du har lätt för att kommunicera och samarbeta med såväl kunder som arbetskamrater. Du är en lagspelare som trivs med att jobba i grupp. Du är en strukturerad administratör som är noggrann och trivs i ett högt tempo.

Du kan stå upp för våra kärnvärden långsiktighet, trygghet, samverkan och nytänkande.

Tjänsten är ett vikariat på heltid och tillträde sker den 12 april 2021 och varar till den 31 december 2021. Vi välkomnar din ansökan löpande, dock senast 7 mars 2021, till jobb@simpleko.se Vänta inte med Din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Anders Ringvall, bolagsjurist, telefon  018-18 41 42 eller e-post anders.ringvall@simpleko.se

Läs mer om oss

Denna sida stödjer inte webbläsaren Internet Explorer. För bästa upplevelse rekommenderar vi att du byter till en annan webbläsare t ex Chrome eller Firefox.