Nu söker vi kundtjänsthandläggare

Vi söker nu en serviceinriktad kundtjänsthandläggare till vårt kontor i Uppsala.

Arbetsuppgifter

Du kommer att jobba med kundservice och ingå i en grupp som hanterar telefonsamtal och e-postärenden på svenska och engelska. Verksamheten bedrivs på uppdrag av våra kunder, dels inom transportsektorn, dels fastighetsägare.

Många frågor handlar om avgifter och betalningar till bostadsrättsföreningar, överlåtelser av bostadsrätter och kopplingar till dessa, men vi hanterar även ärenden som är kopplade till tilläggsavgifter i lokaltrafiken.

Kvalifikationer

Du trivs med kundkontakt per telefon och e-post och kan hantera alla typer av samtal och dialoger via e-post på både svenska och engelska. Du har en god förmåga att ge service till alla kunder, även de som vill uttrycka ett missnöje. Du kan formulera dig väl både muntligt och skriftligt och kan anpassa ditt språk efter situation och mottagare. Du har lätt för att kommunicera och samarbeta med såväl kunder som arbetskamrater och är en lagspelare som trivs med att jobba i grupp. Du är en strukturerad administratör som är noggrann och trivs i ett högt tempo och ge service till våra kunder!

Det är meriterande om du har erfarenhet av kundservice och kundtjänstarbete samt är en van användare av Office-paketet och har erfarenhet av arbete i olika IT-system då vårt arbete i huvudsak är digitaliserat. Särskilt meriterande är om du har erfarenhet av att arbeta i vårt system som heter Rival eller Odevos fastighetssystem.

Du kan stå upp för våra hörnstenar Förtroende, Samarbete, Engagemang och Ansvarstagande.

Tjänsten är tills vidare, på heltid och kan tillsättas snarast. Arbetstiden är förlagd mellan kl 8.00-17.00 och vi tillämpar flextid. Placeringen är på vårt kontor på Ljusbärargatan 2 i Uppsala. Tillträde sker efter överenskommelse. Vi är måna om en snar tillsättning då vi ser att det ger dig goda möjligheter att gå dubbelt och lära dig arbetsuppgifterna på ett bra sätt. Vi tillämpar provanställning.

Välkommen med din ansökan snarast, dock senast den 30 november 2023, till jobb@simpleko.se  Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan!

För frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta: Anders Ringvall, Gruppchef avdelning juridik, inkasso & kundtjänst,   018-18 41 42, eller e-post.

Läs mer om Simpleko

Denna sida stödjer inte webbläsaren Internet Explorer. För bästa upplevelse rekommenderar vi att du byter till en annan webbläsare t ex Chrome eller Firefox.