Kvinnliga händer  skriver på laptop, en grön kaffekopp står bredvid

Enkelt att byta ekonomisk förvaltare

Att byta till Simpleko som ekonomisk förvaltare är enkelt. Det enda ni behöver göra är att säga upp avtalet med er nuvarande förvaltare i tid, så det inte förlängs automatiskt.

Egen uppstartsansvarig

Hos oss får ni en dedikerad person som kommer att ta hand om hela er uppstart. Detta för att allt ska löpa på smidigt och vara enkelt för er som styrelse.

Så snart avtalet är signerat, startar vi upp er som kund i Portalen, vår digitala plattform för ekonomisk förvaltning. I Portalen är de enkelt för alla i styrelsen att följa uppstartsärendet, då allt finns samlat på ett ställe, enkelt och tillgängligt. 

Vi kommer begära in allt material från er tidigare förvaltare. Det finns dock några uppgifter där vi behöver ha svar från er i styrelsen.  

Uppstartsmöte

Ni blir tidigt inbjudna till ett uppstartsmöte inför förvaltningsstarten, så att allt är klart inför första utskicket av avier (aviseringen) som sker månaden innan förvaltningsstarten.

Här får ni också tillfälle att lära känna oss och vår förvaltningstjänst lite närmare. Vi går igenom Portalen och ni lär er de viktigaste funktionerna så att ni kan komma i gång. Det kommer också att finnas tid för frågor.  

Inför förvaltningsstarten

Lagom till förvaltningsstart blir ni tilldelade ett kundteam som består av en ekonom, en medarbetare på lägenhetsförteckningen och en som hanterar leverantörsreskontran. Kundteamet är redo att stötta er för att komma in i de löpande rutinerna.
 

I förvaltning

När förvaltningen startar kommer ni att kunna se alla avier, leverantörsfakturor och digital post med mera som finns samlat i Portalen.

Den löpande kontakten med kundteamet sker oftast via ärenden i Ärendehanteraren. I Ärendehanteraren har styrelsen tillgång till alla aktuella och tidigare ärenden. Detta är en fördel om det framöver byts ut någon medlem i styrelsen.

Vi ser fram emot att få hjälpa er förening till en enklare förvaltning! 

Varmt välkommen att kontakta oss!

 

Denna sida stödjer inte webbläsaren Internet Explorer. För bästa upplevelse rekommenderar vi att du byter till en annan webbläsare t ex Chrome eller Firefox.