Simpleko - en del av Riksbyggen

Vi växer och utvecklas till en förvaltare som är specialist på digital ekonomisk förvaltning av bostadsrättsföreningar!

Under våren 2020 bytte vi namn till Simpleko från att tidigare ha hetat RB Fastighetsägare, och under hösten 2020 blev även Förvaltning i Östersund  en del av Simpleko. Bolaget är ett helägt dotterbolag till Riksbyggen.

Tillsammans har vi nu över 1000 kunder och drygt 100 medarbetare. Idag förvaltar vi både små och medelstora bostadsrättsföreningar, samfällighetsföreningar och privata fastighetsägare, av vilka flera har varit nöjda kunder hos oss i årtionden.

Vid årsskiftet 2021 introducerade vi en ny kundportal för att förenkla den ekonomiska förvaltningen för våra kunder. I Portalen samlas hela föreningens ekonomi och dokument digitalt och lätt åtkomlig med inloggning via bank-id. Här hanteras enkelt både bokföring, budget och bokslut. Även kundernas post kan digitaliseras för att finnas tillgänglig i Portalen. Inga fler pärmat att hålla redan på och postlådor att bevaka, allt sköts digitalt.

Vi fortsätter utvecklingen och nya digitala funktioner som underlättar för våra kunder har introduceras löpande under året.  

Varje kund har ett eget kundteam med ekonom, avgift/hyres- samt leverantörsreskontra administratör. Hos oss går personligt bemötande och digitala tjänster hand i hand. 

Denna sida stödjer inte webbläsaren Internet Explorer. För bästa upplevelse rekommenderar vi att du byter till en annan webbläsare t ex Chrome eller Firefox.