Simpleko - en del av Riksbyggen

Sedan 1957 har vi specialiserat oss på ekonomisk förvaltning av bostadsrättsföreningar. 2017 förvärvades Simpleko av Riksbyggen och blev då ett helägt dotterbolag.

Idag förvaltar vi både små och medelstora bostadsrättsföreningar, samfällighetsföreningar och privata fastighetsägare, av vilka flera har varit nöjda kunder hos oss i över 40 år.

Nu tar vi nästa steget med att tydliggöra vårt koncept, att som specialister på ekonomisk förvaltning göra ekonomin enkel för dig som fastighetsägare eller styrelseledamot i en Brf. Under våren 2020 har vi bytt namn från RB Fastighetsägare AB till Simpleko. I juni bytte vi vår e-postdomän till Simpleko.se. Vi har en ny logga och vår nya grafisk profil kommer att synas ännu tydligare framöver.

Det är inte den enda spännande nyheten! Just nu pågår ett arbete med att utveckla våra tjänster för att ännu bättre kunna möta våra kunders behov. I januari 2021 planerar vi att lansera en ny kundportal med enkel inloggning, ärendehantering och andra smarta funktioner, både för styrelse, hyresgäster och medlemmar.

Denna sida stödjer inte webbläsaren Internet Explorer. För bästa upplevelse rekommenderar vi att du byter till en annan webbläsare t ex Chrome eller Firefox.