Simpleko - en del av Riksbyggen

Vi växer och är idag en förvaltare som är specialist på digital ekonomisk förvaltning av bostadsrättsföreningar!

Under våren 2020 bytte vi namn till Simpleko från att tidigare ha hetat RB Fastighetsägare, och under hösten 2020 blev även Förvaltning i Östersund  en del av Simpleko. Båda dessa tidigare bolag har en lång historia som leverantörer av ekonomisk förvaltning. Därifrån har vi tagit med oss all den kunskap och erfarenhet som vi samlat på oss genom åren. Vi är ett helägt dotterbolag till Riksbyggen.

Idag levererar vi ekonomisk förvaltning till över 1000 kunder och har drygt 80 medarbetare. Vi förvaltar både små och medelstora bostadsrättsföreningar, samfällighetsföreningar och privata fastighetsägare, av vilka flera har varit nöjda kunder hos oss i årtionden.

Vid årsskiftet 2021 introducerade vi en ny kundportal för att förenkla den ekonomiska förvaltningen för våra kunder. I Portalen samlas hela föreningens ekonomi och dokument digitalt, lätt åtkomlig med inloggning via bank-id. Här hanteras enkelt både bokföring, budget och bokslut. Även kundernas post kan digitaliseras för att finnas tillgänglig i Portalen. Inga fler pärmar att hålla reda på och postlådor att bevaka, allt sköts digitalt.

Vi fortsätter utvecklingen och nya digitala funktioner som underlättar för våra kunder introduceras löpande.  

Varje kund har ett eget kundteam med ekonom, avgift/hyres- samt leverantörsreskontra administratör. Hos oss går personligt bemötande och digitala tjänster hand i hand. 

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa till att förenkla er ekonomi? Kontakt oss!

Denna sida stödjer inte webbläsaren Internet Explorer. För bästa upplevelse rekommenderar vi att du byter till en annan webbläsare t ex Chrome eller Firefox.