Simpleko - en del av Riksbyggen

Vi växer och utvecklas till en förvaltare som är specialist på digital ekonomisk förvaltning av bostadsrättsföreningar!

Under våren har RB Fastighetsägare bytt namn till Simpleko, och under hösten har Förvaltning i Östersund  blivit en del av Simpleko. Bolaget är liksom tidigare ett helägt dotterbolag till Riksbyggen.

Tillsammans har vi nu över 1000 kunder och drygt 100 medarbetare. Idag förvaltar vi både små och medelstora bostadsrättsföreningar, samfällighetsföreningar och privata fastighetsägare, av vilka flera har varit nöjda kunder hos oss i årtionden.

Från årsskiftet 2021 kommer vi att med hjälp av en ny kundportal förenkla den ekonomiska förvaltningen för våra kunder. I Portalen samlas hela föreningens ekonomi och dokument digitalt och lätt åtkomlig med inloggning via bank-id. Här hanteras enkelt både bokföring, budget och bokslut. Även kundens post kommer att digitaliseras och finnas tillgänglig i Portalen. Inga fler pärmat att hålla redan på och postlådor att bevaka, allt sköts digitalt.

Varje kund har ett eget kundteam med ekonom, avgift/hyres- samt leverantörsreskontra administratör. Hos oss går personligt bemötande och digitala tjänster hand i hand. 

Denna sida stödjer inte webbläsaren Internet Explorer. För bästa upplevelse rekommenderar vi att du byter till en annan webbläsare t ex Chrome eller Firefox.