Hur är det att var kund hos oss?

Läs vad en av våra nöjda kunder säger om oss som ekonomisk förvaltare.

Hubert Wojtyna, ordförande Brf Lövsätra, i Skärholmen
Ombildades till bostadsrättsförening 2015 och har 39 lägenheter.

"Då var vi oerfarna eftersom det var en ny förening, men vi fick bra hjälp och tips hela vägen. Det har alltid varit lätt att vända sig till någon och få kontakt.

Den nya Portalen med ärendehanteringssystemet är också väldigt smidig. Man vet att ärendet kommer fram och får svar snabbt! Det känns tryggt att även om vår kontaktperson är borta så finns det alltid någon som svarar. En fördel är också att man kan följa ärendet i Portalen och se när det klart.

Vi upplever att man är villig att svara och även att komma med tips, vilket är värdefullt för oss. Det är lätt att jobba med Simpleko och hela styrelsen upplever att vi får den hjälp vi behöver."

 

Fler nöjda kunder

Samfällighetsförening

Kungsängen-Lillskogens samfällighetsförening

"Simplekos förvaltning har funkat bra under många år. De ger snabb återkoppling och ser till att det blir rätt i slutändan. Tydlig och enkel portal för såväl styrelse som medlemmar."

Henrik Jauhiainen - Kungsängen-Lillskogens Sff

Samfällighetsförening

Högfjällsbyarnas samfällighetsförening

"Simpleko har varit snabba och flexibla i en smidig uppstart av förvaltningen. De ger snabba svar och ett gott bemötande hela vägen!"

Nicklas Bergström - Högfjällsbyarnas Sff

Bostadsrättsförening

Brf Hermes

”Personalen är helt fantastiska! Om alla våra leverantörer vore i den kalibern skulle vi inte ha några problem i föreningen!” 

Patrik Sandgren - Brf Hermes i Uppsala

Bostadsrättsförening

Brf Snickaren

”Mycket bra hjälp och stöd för oss som är lekmän, vi får alltid bra svar och trevligt bemötande vem vi än har kontakt med!”

Angelica Mellström – Brf Snickaren i Hallstavik

Läs mer om vårt erbjudande om ekonomisk förvaltning
Eller klicka på Begär offert så kontaktar vi dig!

Denna sida stödjer inte webbläsaren Internet Explorer. För bästa upplevelse rekommenderar vi att du byter till en annan webbläsare t ex Chrome eller Firefox.