Tilläggstjänster

Har ni behov av fler tjänster?

Digital stämma

Vi erbjuder ett verktyg för digital föreningsstämma, inklusive administratör som sköter det praktiska inför och under mötet.

Vill ni ha hjälp med hela stämman går det bra att lägga till sekreterare och/eller ordförande.  

Läs mer

Inkasso

Vi har datainspektionens tillstånd att bedriva inkassoverksamhet och handlägger allt från kreditupplysningar till betalningsförelägganden, avhysningar och tvångsförsäljningar. Vi hjälper er också med rättsliga frågor som olovlig andrahandsupplåtelse och störningar. Tjänsten inkassobevakning innebär att vi bevakar fastighetsägarens reskontra och ansvarar för att inkassokrav skickas vid förfallen fordran.

Juridisk rådgivning

Juridisk rådgivning inom hyres- bostadsrätt- och avtalsjuridik. Vi kan medverka vid hyresförhandlingar, och kan bistå bostadsrättsföreningar med likvidationer, ombildningar, friköp, nya upplåtelser m.m.

Låneupphandling

Vi hjälper er att ta in offerter vid villkorsändring och omläggning/sammanslagning av lån, samt offertförfrågan vid upphandling av nya lån.

Stadgeändringar

Uppdatering av stadgar vid behov eller förändrade lagkrav, samt hjälp och hantering vid processen kring detta.

Styrelseutbildningar

Vi erbjuder kurser för styrelser inom ekonomi och juridik.

Denna sida stödjer inte webbläsaren Internet Explorer. För bästa upplevelse rekommenderar vi att du byter till en annan webbläsare t ex Chrome eller Firefox.