Förmånligt erbjudande från Tele2

Livet blir allt mer digitalt – från att se på tv och arbeta hemifrån till fastighetens låssystem och kontroll av andra fastighetssystem. Det ställer nya krav på såväl uppkoppling som digitala tjänster.

Vi på Simpleko jobbar ständigt för att skapa ett mervärde för våra och för att följa med i den digitala utvecklingen. I samarbete med Tele2 kan vi nu erbjuda er ett extra förmånligt avtal inom tv, telefoni och bredband för hela föreningen.

De ökade kostnader som uppstått nu på grund av högre elpriser och förändrat ränteläge gör att vi vill hjälpa er än mer att hitta bra vägar att sänka era kostnader. Ett sätt kan vara att få ner kostnaderna för bredband, telefoni och TV. I avtalet med Tele2 får alla boende ett baspaket som passar de flesta. För den som vill ha ännu snabbare bredband och välja till fler kanaler så finns det tillgängligt i Tele2s breda utbud och är enkelt att lägga till.

Detta ingår i gruppanlutningen:

  • Bredband
  • Gruppavtal TV
  • Telefoni BAS

Veta mer?

För att veta mer om vad er förening kan få för erbjudande, kontakta Tele2 på telefon 90 333 så berättar de mer!

Ni som är kund hos oss, logga in i Portalen för att läsa mer och ta del av erbjudandet, i nyheten "Förmåndligt erbjudande från Tele2".


Till För styrelsen

Denna sida stödjer inte webbläsaren Internet Explorer. För bästa upplevelse rekommenderar vi att du byter till en annan webbläsare t ex Chrome eller Firefox.