Kvinna vid skrivbord

Ekonom på Simpleko

Vi söker en person som drivs av att göra det bästa för kunden med fokus på effektivitet och servicemedvetenhet i vår digitala leverans. Du kan vara placerad i Uppsala eller Östersund.

Arbetsuppgifter som ekonom

Som ekonom är du kundansvarig för ett antal kunder, till största delen bestående av bostadsrättsföreningar. I dina arbetsuppgifter ingår upprättande av bokslut, årsredovisning, budget, deklaration och annan ekonomisk rådgivning till styrelsen. Kunderna är spridda över landet därav att du viktigt att du känner dig bekväm med digitala möten.

Kvalifikationer

Tre års erfarenhet av arbete inom ekonomi samt utbildning inom ekonomi från KY eller universitet, alternativt gymnasieekonom samt minst fem års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter eller god erfarenhet från din nuvarande anställning hos oss på Simpleko.

Vi söker dig som är intresserad av kundkontakter och har förmåga att se och möta kunders behov samt agera professionellt. Du har en förmåga att skapa en öppen och förtroendefull dialog samt ett gott samarbete både internt och externt. Vidare är det viktigt att du kan lyfta blicken och arbeta fram långsiktigt hållbara strategier för kundens ekonomiska förvaltning. Du behöver vara strukturerad och självgående. 

I rollen som ekonom kommer du att vara kontaktperson gentemot styrelser, leverantörer, myndigheter med flera gällande ekonomiska frågeställningar det är därför viktigt att du är serviceinriktad, kundorienterad, aktiv, flexibel, samt har lätt för att kommunicera och samarbeta. Du ska kunna arbeta självständigt med ditt kundpaket samtidigt som du är en del i en grupp där samarbete och lyhördhet är viktigt. Du har ordning och reda och levererar ett gott arbete. Du har ett positivt synsätt och har förmågan att sprida en god stämning kring dig.

Övrig information

Kundmöten kan förekomma kvällstid digitalt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Simpleko tillämpar provanställning.

Har du frågor om tjänsten kontakta antingen Mia på telefon: 018-18 41 20, E-post, eller Gabriella på telefon 010-175 71 28, E-post

Tycker du att detta låter intressant? Skicka då in din ansökan så fort som möjligt då intervjuer sker löpande men absolut senast den 30 november till jobb@simpleko.se.

 

Här kan du läsa mer Om oss.

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Denna sida stödjer inte webbläsaren Internet Explorer. För bästa upplevelse rekommenderar vi att du byter till en annan webbläsare t ex Chrome eller Firefox.