Kvinnlig kollega i kontorslandskap

Handläggare Lägenhetsförteckningen

Som handläggare på lägenhetsförteckningen ingår du i en mindre grupp som arbetar med ett eget kundansvar mot bostadsrättsföreningars styrelser och medlemmar.

Arbetsuppgifter

Som handläggare på lägenhetsförteckningen ingår du i en mindre grupp som arbetar med ett eget kundansvar mot bostadsrättsföreningar, samfälligheter och kommersiella fastighetsägare, där kommunikationen till stora delar består av ärendehantering i vårt system Portalen samt via telefon och e-post. För intern kommunikation använder vi oss främst av Teams.

Arbetet i gruppen är självständigt och du ingår i avdelningen Lägenhetsförteckningen, där du ansvarar för lägenhetsförteckningen och den löpande hanteringen av bland annat avisering, debiteringar, överlåtelser, upplåtelser, köhantering, uppstart av nya kunder och skapande av kontrolluppgifter med mera. Du har kontakt främst med styrelsemedlemmar i de bostadsrättsföreningar vi har avtal med.

Du har goda möjligheter att vara med och påverka verksamheten, då alla i gruppen förväntas vara delaktiga i den ständiga utvecklingen av våra processer och systemstöd.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lägst gymnasieekonomutbildning eller likvärdig utbildning. Du ska ha arbetat med liknande arbetsuppgifter i minst ett år.

Du trivs med att jobba självständigt såväl som i grupp. Du är en lagspelare som tycker om att ha kul, är inte rädd för att tycka till och är minst lika bra på att lyssna. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och i skrift både på svenska och engelska samt kan anpassa ditt språk efter mottagaren.

Affärsmässighet är en självklarhet och genomsyrar allt du gör. Du är prestigelös och är inte rädd för att hugga i.

Du kan stå upp för våra hörnstenar Förtroende, Samarbete, Engagemang och Ansvarstagande.

Arbetstider

Tjänsten är tills vidare, på heltid och kan tillsättas snarast. Arbetstiden är förlagd mellan kl 8.00-17.00.  Vi tillämpar flexibelt arbetsliv, där det finns möjlighet att arbeta hemifrån en del av arbetstiden efter överenskommelse.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi välkomnar din ansökan snarast, dock senast  den 30 november 2023, till jobb@simpleko.se. Dröj inte med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

För frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Patrik Alstergren, gruppchef Lägenhetsförteckningen Uppsala på patrik.alstergren@simpleko.se eller tel 018-480 88 62.

Läs mer Om oss

Denna sida stödjer inte webbläsaren Internet Explorer. För bästa upplevelse rekommenderar vi att du byter till en annan webbläsare t ex Chrome eller Firefox.